Mijn Verhaal

Bigel hield er als klein meisje van om in de potten en pannen te roeren. Restaurantje spelen was toen al haar passie … Tijdens haar middelbare schooltijd genoot ze van een opleiding aan Ter Duinen te Koksijde, later studeerde ze nog even verder en behaalde ze haar diploma Hotelmanagement in Brugge.

Al snel werd erover gesproken om een zelfstandige activiteit uit te oefenen, want dat was iets wat ze  wilde.

Ze keek uit naar een gebouw, waar ze haar droom kon waarmaken. Al snel deed een authentiek pand in Nieuwpoort haar hartje sneller slaan. Dat was een eerste stap in de goede richting. Na 10 maanden intensief verbouwen en renoveren leidde het vele werk uiteindelijk naar eethuis en B&B Jeanne, op 24 juni 2016.

Jeanne is een ontbijt-, brunch- en lunchzaak waar gezelligheid en gezond eten centraal staan. In Nieuwpoort wilden we een klein beetje anders zijn dan de anderen : ik wou een gezellige ontmoetingsplek creëren waar vrienden en familie gezellig langs kunnen komen om te ontbijten, te lunchen of om doodgewoon van een drankje te genieten.

Het pand beschikte over veel ruimtes. Daardoor ontdekte ik snel dat we naast ons eethuisje ook nog kamers konden creëren. Ik koos ervoor om 3 kamers te renoveren en volledig in te richten in een neutrale maar toch warme sfeer. Ik hou er van om mensen te ontmoeten en te leren kennen. Aan de hand van de B&B lukt dit aardig . Ik leer veel nieuwe mensen kennen en willen hen een thuisgevoel bieden.

De beide concepten sluiten nauw aan bij elkaar waardoor ze een perfecte combinatie vormen.

Natuurlijk wil ik blijven vernieuwen en verbeteren. Daarbij zijn alle tips van onze gasten meer dan welkom.

Steeds welkom dus, voor een ontbijtje, een lunch, een koffie of theetje én een leuke babbel.

Tot gauw!

Bigel

Designed by Gallery34