Ons Verhaal

Bigel hield er als klein meisje van om in de potten en pannen te roeren. Restaurantje spelen was toen al haar passie … Tijdens haar middelbare schooltijd genoot ze van een opleiding aan Ter Duinen te Koksijde, later studeerde ze nog even verder en behaalde ze haar diploma Hotelmanagement in Brugge.

Tijdens het studentenleven leerde ze haar liefde Stijn kennen. Hij was actief in de sportbranche en behaalde zijn diploma als bewegings-deskundige.

Al snel werd erover gesproken om samen een zelfstandige activiteit uit te oefenen, want dat was iets wat ze beiden wilden: samen iets opbouwen.

Ze keken samen uit naar een gebouw, waar ze hun droom konden waarmaken. Al snel deed een authentiek pand in Nieuwpoort hun hartjes sneller slaan. Dat was een eerste stap in de goede richting. Na 10 maanden intensief verbouwen en renoveren leidde het vele werk uiteindelijk naar eethuis en B&B Jeanne, op 24 juni 2016.

Stijn en Bigel bundelden hun krachten en creëerden samen hun zaak Jeanne.
Stijn is de creatieve geest van de twee. Hij hield zich tijdens de voorbereidingen vooral bezig met het interieur en het concept. Bigel ontfermde zich vooral over het aanbod, de communicatie en de papieren.

 

Jeanne is een ontbijt-, brunch- en lunchzaak waar gezelligheid en gezond eten centraal staan. In Nieuwpoort wilden we een klein beetje anders zijn dan de anderen : wij wilden een gezellige ontmoetingsplek creëren waar vrienden en familie gezellig langs kunnen komen om te ontbijten, te lunchen of om doodgewoon van een drankje te genieten.

Ons pand beschikte over veel ruimtes. Daardoor ontdekten we snel dat we naast ons eethuisje ook nog kamers konden creëren. We kozen ervoor om 3 kamers te renoveren en volledig in te richten in een neutrale maar toch warme sfeer. We houden er van om mensen te ontmoeten en te leren kennen. Aan de hand van onze B&B lukt dit aardig . We leren veel nieuwe mensen kennen en willen hen een thuisgevoel bieden.

Onze beide concepten sluiten nauw aan bij elkaar waardoor ze een perfecte combinatie vormen.

Natuurlijk willen wij blijven vernieuwen en verbeteren. Daarbij zijn alle tips van onze gasten meer dan welkom.

Steeds welkom dus, bij ons, voor een ontbijtje, een lunch, een koffie of theetje én een leuke babbel.

Tot gauw!

Stijn & Bigel

Designed by Gallery34